Anna Abreun haastatteluvideo Starassa, katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen poptähti Anna Abreu palkittiin eilen Emma-gaalassa viime vuoden parhaana naisartistina. Samalla Anna päätti myös pitkään velloneen huhumyllyn ihmissuhteestaan, kun hän vahvisti Staran haastattelussa seurustelevansa Panu Larnoksen kanssa.

– Mä päätin tänään juuri nyt ilmoittaa, että kyllä seurustelen Panu Larnoksen kanssa! Mä en jaksa tällaista pelleilyä enää, että mun pihalle tullaan kuvaamaan. Mä päätin siksi ilmoittaa, että seurustelen Panu Larnoksen kanssa, Anna Abreu kertoi ensimmäisenä Staralle.

Annan koko haastattelu on nyt julkaistu Staran videopodcastina, jonka voit katsoa verkosta, iPodilla tai vaikkapa Nokian N95-matkapuhelimella. Katso video tästä. Videopodcastien tilausohjeet löytyvät puolestaan tästä.