The Rasmus ja Anette Olzon levyttävät yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Rasmus -yhtyeen seuraavalla Black Roses -albumilla kuullaan mielenkiintoinen vierailu, kun eräässä kappaleessa Lauri Ylösen kanssa mikrofoniin tarttuu myös Nightwish-yhtyeen uusi laulaja Anette Olzon. Yhtye kertoi vierailusta verkkosivuillaan.

– Tuleva Black Roses -albumi on pitänyt meidät todella kiireisinä – ja pitää edelleen! Olemme saaneet viimehetken ideoita ja tehneet viimehetken muutoksia, ja juuri nämä villit ideat ja fiksaukset tekevät Black Rosesista aivan mielettömän hyvän, Lauri Ylönen kertoo.

– Ehkä villein viimeaikojen idea on ollut pyytää Nightwishin Anette Olzonia duetoimaan kanssani! Löysimme kahdeksan vuotta vanhan kappaleen pöytälaatikosta ja halusimme toteuttaa sen nyt. Soitin Anetelle ja hän sanoi KYLLÄ! Varautukaa kaikkien aikojen murhaballaadiin!

Yhtyeen uutta albumia on odotettu jo jonkin aikaa, ja albumin julkaisuajankohta on edelleen hieman auki. Kevääksi kaavailtu levy saadaan yhtyeen mukaan kauppoihin kesän jälkeen. Nashvillessa, Tukholmassa ja Singaporessa äänitetty levyn deadline koittaa jo kuukauden kuluttua.