StaraVideo 40 – Jenni Vartiainen

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa Emma-gaalan backstagella tavataan juuri kaksi Emma-pystiä voittanut Jenni Vartiainen. Palkinnoista ikionnellinen Jenni oli unohtanut jopa pitämänsä kiitospuheen sisällön. Hän kertoo Staralle kuulumistensa lisäksi Urho Kepponen -nimisestä koiranpennustaan.

Lisäksi Jenni Vartiainen kertoo päätymisestään Cosmopolitan-lehden Meksikon numeron kanteen. Jatkossa mallintyöt saavat kuitenkin jäädä musiikkiuran pysyessä Jennin pääjuttuna. Haastattelussa Jenni paljastaa myös palkitsevansa Emma-juhlissa levynsä tekijätiimin ”pussailemalla ne pilalle”.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”, jolloin voit ladata tiedoston koneellesi ja siitä esimerkiksi kannettavaan soittimeesi. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. HUOM! Mikäli laitteistosi ei vielä tule MP4-muotoa, videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.