Nicole Kidman homssuisena konsertissa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Raskaana oleva näyttelijä Nicole Kidman nähtiin äskettäin vierailemassa aviomiehensä Keith Urbanin konsertissa Australiassa. Kaunotar ikuistettiin keikalla hieman tavallista vähemmän viimeistellyn näköisenä ja uneliaana.

Homssuinen ja nukahtamispisteessä ollut 40-vuotias Nicole Kidman näytti pukeutuneen verhoihin, ja aviomiehen tylsä countrykeikka sai hänet vaipumaan lähes uneen. Asiasta kertoneen Daily Mail -lehden mukaan Nicole yrittiä salaa vilkuilla kelloaan ja lepuutti myös silmiään useampaan otteeseen.

Katso kuvat Nicole Kidmanista tästä!

Konserttiyleisö oli kuitenkin innoissaan idolinsa keikasta, vaikka vaimo Kidman ei ollutkaan ihan samalla aaltopituudella. Nicole saapui katsomaan konserttia yksityiskoneella Yhdysvalloista saakka. Pariskunta poistui Australiasta keikan jälkeen samalla koneella, johon noustessaan Nicole vilautti vielä alushousujaan kuvaajille.