Hulk Hogan oikeuteen poikansa kolarista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hogan, oikealta nimeltään Terry Bollea, on haastettu oikeuteen auto-onnettomuudesta, jonka hänen poikansa Nick Bollea ajoi viime elokuussa. Onnettomuudessa pahasti loukkaantunut John Graziano vaatii vanhempia tilille 17-vuotiaan pojan edesottamuksista.

Graziano jätti miljoonien korvausvaatimuksensa oikeudelle viime maanantaina. Hän oli Nickin ohjastaman Toyota Supran kyydissä, kun tämä menetti ajoneuvon hallinnan lähellä Clearwaterin kaupunkia Floridassa. Sen jälkeen auto törmäsi keskikaiteeseen ja lensi siitä edelleen päin palmua.

Palokunta joutui leikkaamaan autonromun auki saadakseen pojat ulos autosta. Molemmat lennätettiin helikopterilla sairaalaan. Graziano ei käyttänyt onnettomuushetkellä turvavyötä. Hulk Hoganin poika tulee joka tapauksessa saamaan syyttteen törkeästä liikenteen vaarantamisesta ja ruumiinvamman aiheuttamisesta.