Natasha Bedingfield paljasti rintansa vahingossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Natasha Bedingfield jotui tukalaan tilanteeseen televisio-ohjelman kuvauksissa, kun kesken tanssikoreografian hänen toppinsa petti paljastaen hänen molemmat rintansa televisiokameroille ja studioyleisölle.

Natasha Bedingfield oli vieraana T4-nimisessä musiikkiohjelmassa, kun hän yllätti läsnäolivat tahattomalla paljastelullaan. Kyseessä oli kuitenkin televisiolähetyksen nauhoitus, eikä suora lähetys, joten tilanne ei päässyt kotikatsomoihin saakka. Ohjelman tuottajat poistivat kohtauksen lopullisesta lähetyksestä, Daily Star uutisoi.

Bedingfield oli luonnollisesti kauhuissaan tapahtumahetkellä, mutta pian tapauksesta toivuttuaan hän jo naureskeli asialle ja vertasi sitä taannoiseen Janet Jacksonin paljasteluun Superbowl-lähetyksessä.

Stara tapasi Natasha Bedingfieldin syksyllä Lontoossa. Lue tähden haastattelu tästä!

– Edellytän seurustelukumppaniltani ennen kaikkea rehellisyyttä, huumorintajua, itsevarmuutta ja urheilullisuutta. Tavoitteenani ei ole täydellinen mies, koska minäkään en ole virheetön ihminen. Pelkkä ajatuskin täydellisestä puolisosta hermostuttaa minua, poptähti kertoi haastattelussaan Staralle.