GTA IV ulos keskiyöllä, katso tunnelmat videolta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden ehdottomasti odotetuin konsolipeli GTA IV, eli Grand Theft Auto IV, julkaistiin viime yönä kello 00.00. Take-Twon omistaman Rockstar-pelitalon uutuutta jonotettiin ennen puolta yötä innokkaasti pelikauppojen edessä ympäri Suomea.

Staran tiimi käväisi tutustumassa peliä jonottavien tunnelmiin Tampereella. Videopodcastissa kuullaan jonoon ensimmäisenä tulleiden tunnelmia ja odotuksia suosikkipelistä. Lisäksi haastattelussa on Tilt!-pelikaupan edustajana Risto, joka kertoo omia odotuksiaan pelin menestyksestä.

Katso videopodcast-jakso tästä!

Grand Theft Auto IV -pelistä odotetaan kirkkaasti vuoden myydyintä konsolipeliä. Pelisarjan edellinen versio San Andreas on myynyt tähän mennessä noin yhdeksän miljoonaa kappaletta, mutta GTA IV:n odotetaan käyvän kaupaksi pelkästään tänä vuonna Xboxille ja PlayStation 3:lle noin 13 miljoonan kappaleen vauhdilla.