StaraVideo 49 – GTA IV julkaisu

Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa käydään katsastamassa kuinka odotettu GTA IV -peli julkaistiin Tampereella 29.4.2008 kello 00.00. Jaksossa jutustellaan peliä keskellä yötä jonottavien fanien kanssa ja haastatellaan tamperelaisen Tilt!-pelikaupan edustajaa Ristoa.

Mikäli et itse jaksanut raahautua öiseen pelikauppaan noutamaan omaa kappalettasi suosikkipelistä, katsasta julkaisuhetken tunnelmia tuoreeltaan tästä videopodcastista.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat