Kate Hudsonin rintoja suurennettiin mainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Kate Hudson on myöntänyt, että hänen rintavarustustaan muokattiin digitaalisesti hänen Fool’s Gold -elokuvansa mainosjulistetta varten. Hudsonin mukaan rintoja suurennettiin kuvankäsittelyllä aarteenetsintäelokuvan markkinointia silmällä pitäen.

– Ne eivät olleet minun oikeat rintani, sillä minun rintani eivät ole kovin suuret. Kuvassa ne näyttävät täydelliseltä, suorastaan mahtavalta, Kate Hudson kertoi The Mirror -lehdelle.

Näyttelijätär piti siis näkemästään ja hän totesikin haastattelussa, että mikäli joskus suunnittelisi rintojen suurennusleikkausta, käyttäisi hän esimerkkinä juuri kyseistä mainoskuvaa.

– Veisin kuvan lääkärille ja sanoisin, että haluan niiden näyttävän tältä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat