Kiefer Sutherland Staralle: Ihmiset samaistuvat Jack Baueriin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään parhaillaan suositun 24-televisiosarjan kuudennen tuotantokauden jaksoja. Sarjan vastaava tuottaja ja päätähti Kiefer Sutherland työstää kuitenkin jo seitsemättä tuotantokautta. Stara tapasi Sutherlandin Los Angelesissa.

Kiefer Sutherland esittää sarjassa kovaotteista agenttia, joka pelastaa maailman tuotantokausi toisensa jälkeen. Aina kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, ja Bauerin tavoitteet jäävät osin saavuttamatta.

– Uskon, että monet ihmiset samaistuvat Jackiin. Yritämme kaikki parhaamme, mutta useinkaan emme saa kaikkea haluamaamme tehtyä, Sutherland kertoi Staran haastattelussa.

– Olen kiitollinen sarjan uskottavuudesta. Uskon, että olemme kaikki otettuja siitä, että ihmiset kokevat sarjan niin todentuntuiseksi. Olen tehnyt pienen mittakaavan elokuvia, jotka näki vain kourallinen ihmisiä.

Lue 24-sarjan päätähden koko haastattelu tästä!

Uusimmat