Amy Smart paljasti rintansa vahingossa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä Hollywood-tähti Amy Smart on paljastellut viime päivinä tahallisesti ja tahattomasti. Ensin hän esiintyi kuvauksissa yläosattomissa ja vain teipinpalat rintojensa päällä, mutta nyt hän on paljastanut rintansa vauhdikkaan leffakohtauksen tiimellyksessä.

Amy Smart kuvaa parhaillaan jatko-osaa Crank-elokuvaan. Eräässä tappelukohtauksessa tähden löysä harmaa paita löystyi hieman liikaa, ja tähden oikea rinta paljastui kuvausryhmän ja paparazzien edessä. Kuvat Amy Smartin paljastuksesta löytyvät tästä. Teippiposeerauksen kuvat löytyvät puolestaan tästä.

32-vuotias amerikkalainen näyttelijä-malli Amy Smart on näytellyt 16-vuotiaasta saakka. Hän on tehnyt myös menestyksekkästä mallinuraa Italiassa ja Ranskassa. Valkokankaalla hänen läpimurtoroolinsa oli vuonna 1997 ensi-iltansa saanut Starship Troopers.