Mischa Barton: Selluliittikuvat olivat huijausta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijä Mischa Barton kuvattiin viime viikolla Australiassa hotellinsa parvekkeella yläosattomissa. Nakuilua enemmän kuvat saivat aikaan kohun tähden selluliittiongelman suhteen.

Kuvien julkaisun jälkeen Mischa Barton selitteli selluliittikuvia toteamalla Daily Mail -lehdelle, että kaikilla naisilla on selluliittiä. Sydney Morning Herald -lehdelle Barton nimesi paparazziksi Jamie Fawcettin ja kertoi raivonneensa kuvaajalle jo paikan päällä. Nyt Mischalla on jälleen uutta lausuttavaa kohukuvistaan.

Nyt Mischa Barton väittää, että Daily Mailin ensimmäisenä julkaisemat kuvat olisivat digitaalisesti käsitelty siten, että niihin olisi lisätty selluliittiä. Hän kertoi asiasta tiedottajansa välityksellä New York Daily News -lehdelle.

– Nuo kuvat ovat käsiteltyjä. En väitä, että hän olisi täydellinen, koska kukaan ei ole. Mutta kuvissa 22-vuotiaalla naisella on 80-vuotiaan naisen jalat, tiedottaja Lisa Perkins totesi.

– Verratkaa niitä kuviin, jotka otettiin aiemmin rannalla Los Angelesissa. Onko hänelle voinut tulla selluliittiä muutamassa viikossa? Photoshopilla saa aikaan kaikenlaista.

Kuvat napannut paparazzi Jamie Fawcett on kuitenkin puolustanut kuviaan.

– Minulla ei ole mitään syytä nolata häntä julkisesti alastomuudella, terveydellisillä tai ruumiillisilla seikoilla.