Sugababes-yhtyeen levy vaikeuksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiyhtye Sugababes on ilmoittanut, että yhtyeen kuudennen studiolevyn julkaisua siirretään. Levy piti alunperin julkaista kuluvan vuoden syksyllä, mutta materiaali ei ole valmistunut ajoissa ja kappaleiden työstämiseen tarvitaan lisää aikaa.

– Haluamme tehdä jokaisesta levystämme aikaisempia paremman, kunhan vain saamme levyn kappaleiden kirjoittamiseen tarpeeksi aikaa. Meillä on ollut tänä vuonna paljon muutakin tekemistä, joten tarvitsemme lisäaikaa, yhtyeen jäsen Keisha Buchanan kertoi asiasta Daily Star -lehdelle.

– Minusta tuntuu, että ihmiset unohtavat joskus, että me kirjoitamme itse omat kappaleemme. Haluamme olla mukana silloinkin, kun meillä on mukana muita kirjoittajia.

Sugababes nousi äskettäin listamenestyksellä mitattuna 2000-luvun menestyksekkäimmäksi naisyhtyeeksi Britanniassa. Siksi yhtyeellä on aikaisempaa enemmän paineita seuraavan albumin menestymiseksi.