Britney Spears ja Mel Gibson lomailevat yhdessä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on parhaillaan suuntaamassa lomalle Costa Ricaan. Lomassa ei sinänsä ole mitään erikoista, mutta supertähden matkaseura on aiheuttanut hienoista ihmetystä.

Popparin käyttämä yksityiskone nousi Los Angelesista yhdeksältä aamulla paikallista aikaa, joten se on laskeutumassa näillä hetkillä. Samassa koneessa on yllättäen mukana myös tunnettu Hollywood-tähti Mel Gibson, ja Entertainment Tonight -julkaisun mukaan hän ja Spears ovat matkalla yhteiselle lomalle.

Lomareissulla on Gibsonin lisäksi mukana myös Britneyn isä Jamie, joten tuskin kyseessä on popparin uusi ihmissuhde. 26-vuotias Britney Spears ja 52-vuotias Mel Gibson ovat tunteneet toisensa jo pitkään, sillä he asuivat aiemmin samalla julkkisten asuinalueella Malibussa. Viimeksi maaliskuussa heidät nähtiin yhteisellä illallisella Romanov-ravintolassa Beverly Hillsissä.

Nyt lomakohteena on Gibsonin Costa Ricassa sijaitseva talo. Britneyn lapset olisivat tarvinneet maasta poistumiseen oikeuden luvan, joten nyt supertähti lomailee isänsä ja Melin kanssa.