Christina Aguilera esitteli jälleen poveaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin esikoisensa synnyttänyt Christina Aguilera on jälleen esitellyt muotojaan julkisesti. Nyt poptähti nähtiin Los Angelesissa tiukassa mekossa, joka ei jättänyt juuri arvailun varaa.

Synnytyksen jälkeen Aguilera sai pudotettua odotusaikana kertynyttä painoaan huomattavasti, mutta hänen rintansa eivät juuri painonpudotuksesta kutistuneet. Christina onkin kertonut julkisesti rakastavansa uusia aikaisempaa muhkeampia muotojaan ja myös esitellyt niitä ahkerasti paparazzeille.

Popparin ammatilliset kuulumiset ovat jääneet mediassa erittäin vähälle huomiolle samalla kun mediahuomio keskittyy pääasiassa hänen kaulansa alapuolelle. Musiikinteko on kuitenkin tainnut jäädä hetkeksi perheenlisäyksen vaatiessa laulajan aikaa.

Katso Christinan muodokkaat kuvat tästä!