Megan Fox ja 90210-tähti kuhertelivat, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi äskettäin äänestetty Megan Fox nähtiin lauantaina Los Angelesissa viettämässä romanttista lounashetkeä yhdessä Beverly Hills 90210 -sarjasta tutun Brian Austin Greenin kanssa.

Kuvia tilanteesta löytyy tästä!

Viime vuonna kihlautunut pariskunta suuntasi ruokailemaan tacoja, ja ruokailun lomassa silminnäkijät saivat todistaa heidän kuherteluaan ravintolassa. Suukotellut ja halaillut pari on viettänyt varsin kiireisen vuoden, sillä Megan Fox on lyönyt itsensä läpi vauhdilla.

Transformers-elokuvan tähti työstää parhaillaan Jennifer’s Body -teinijännäriä ja sen jälkeen on vuorossa Transformers -elokuvan jatko-osa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2009. Brian Austin Green ei ole vielä ilmoittanut mahdollisesta mukanaolostaan 90210-sarjan spin off -sarjassa.