Victoria Beckham iskee hanskat tiskiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen riveissä tähdeksi noussut Victoria Beckham teki 2000-luvun alussa hetken aikaa myös soolouraa, mutta vain kohtalaisella menestyksellä. Nyt Victoria on ilmoittanut jättävänsä musiikin lopullisesti.

Hän kertoi päätöksestään kysyttäessä huhuista, joiden mukaan Spice Girls esiintyisi vielä kerran Nelson Mandelan syntymäpäivillä. Victorian mukaan ainakaan hän ei tule nousemaan enää tuolloin lavalle, Daily Star uutisoi. Beckham, entinen Victoria Adams, kertoi keskittyvänsä jatkossa uraansa muotialalla.

– Rakastin sitä että sain olla taas yhdessä tyttöjen kanssa. Se oli todella hauskaa, mutta enää en aio laulaa. Olen ripustanut mikrofonini naulaan, Victoria kertoi.

Lehden mukaan Victoria on ainoa Spice Girls -yhtyeen jäsen, joka ei ole saanut Britanniassa singlelistan ykkössijaa soolourallaan.