Jennifer Aniston kuherteli avoimesti, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkään sinkkuna viihtynyt Jennifer Aniston näyttää viimein löytäneen itselleen onnellisen suhteen. Viime aikoina supertähdestä ja tämän tuoreesta poikaystävästä John Mayerista on levinnyt kuvia, joista voi päätellä parin olevan tosissaan yhdessä.

Anistonin tuoreen Marley And Me -elokuvan kunniaksi järjestetyissä juhlissa pariskunta ei peitellyt tunteitaan. Rakastuneen oloisesti toisiaan tuijotteleva pari intoutui yllättäen myös suutelemaan toisiaan avoimesti, Daily Mail -kertoi. Kuvia tuoreen pariskunnan kuhertelusta voi käydä katsomassa tästä!

Brad Pittistä vuonna 2005 eronnut 39-vuotias Aniston on eronsa jälkeen yhdistetty romanttisessa mielessä vain harvoihin miehiin. Eron jälkeinen pisin suhde Anistonilla oli näyttelijä Vince Vaughnin kanssa. Matalaa profiilia suhteestaan pitäneen näyttelijäparin suhde kesti runsaan vuoden.

Anistonin nykyinen poikaystävä, 30-vuotias muusikko John Mayer, on aikaisemmin seurustellut muun muassa Jennifer Love Hewittin ja Jessica Simpsonin kanssa.