Sinkkuelämää-tähti: Olen alkoholisti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-sarjan ja sarjaan pohjautuvan elokuvan yksi päätähdistä Kristin Davis on kertonut olevansa alkoholisti. Sarjassa ja elokuvassa Charlotte Yorkia esittävä näyttelijä ei tätä nykyä pysty juomaan alkoholia lainkaan, sillä pelkää alkoholiongelmansa palaavan.

– Olen alkoholisti. Tiedän ihmisiä, joilla on ollut alkoholiongelmia, mutta voivat nykyään silti ottaa drinkin ja olla ihan kunnossa. Kunnioitan sitä, Davis kommentoi The Globe -lehdelle.

Davisin alkoholiongelma ei ole tuore, sillä tähti on kärsinyt siitä jo useita vuosia. Näyttelijä on kertonut tarvinneensa ongelman voittamiseen terapiaa. Alkoholitonta elämää nyt jo 18 vuotta elänyt tähti ei uskalla juoda edes yhtä lasia viiniä, sillä ei luota siihen, että osaisi jättää juomisen lasilliseen.

– Haluaisin ottaa lasillisen viiniä, mutta entä jos otankin toisen ja sitten kolmannen? Elämäni on minulle liian tärkeä, jotta riskeeraisin sitä, Davis perustelee päätöstään olla koskematta alkoholiin.

Davis nähdään valkokankaalla Sinkkuelämää-sarjaan pohjautuvassa elokuvassa. Elokuvan maailman ensi-iltaa vietettiin Lontoossa viikko sitten. Suomessa elokuva saa ensi-iltansa 6. kesäkuuta.