Supermalli haastettiin oikeuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman parhaiten palkatuksi huippumalliksi tituleerattu Giselle Bundchen on haastettu oikeuteen. Naisen haastoi oikeuteen korvauksien toivossa remonttimies Martin Marrero, joka väittää saaneensa vammoja korjatessaan mallin New Yorkin asuntoa.

Marrero sanoo loukanneensa olkapäänsä ja kylkiluunsa sekä reväyttäneensä selkänsä pudottuaan Bundchenin kodin portaissa. Mies väittää putoamisen johtuneen siitä, että portaikosta puuttui käsinoja. Lisäksi mies sanoo vammojen olleen niin pahoja, ettei hän ole pystynyt työskentelemään sitten vuonna 2006 sattuneen onnettomuuden, New York Post -uutisoi.

Remonttimies Marrero vaatii onnettomuudesta ”määrittelemättömiä korvauksia”. Viihdemaailman 16. rikkaimmaksi naiseksi rankattu Bundchen onkin oiva kohde haasteelle, sillä nainen tienasi mallintöillään viime vuonna peräti 33 miljoonaa dollaria.