Jude Law iski rocktähden tyttären

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien naisten päiväuni Jude Law on valloittanut rocktähti Rod Stewartin 29-vuotiaan Kimberly-tyttären. Pari on parhaillaan lomailemassa Stewartin talossa Essexissä, ja heidät nähtiin kuhertelemassa Essexissä sijaitsessa yökerhossa lauantai-iltana.

Silminnäkijät saivat todistaa maailmanlaajuisesti tunnetun supertähden ja Kimberly Stewartin kiihkeää kuhertelua paikallisen yökerhon vip-tiloissa. Pariskunta oli niin kiintynyt toisiinsa, etteivät he suostuneet edes innokkaiden fanien kuvattavaksi. Kuvia ottaneiden kamerat takavarikoitiin parin turvamiesten toimesta, The Sun uutisoi.

Kamerat palautettiin myöhemmin niiden omistajille, mutta turvamiehet eivät olleet yrityksistä huolimatta saaneet poistettua kuvia niiden muistikorteilta. Niinpä kuvat julkkisparista päätyivät internetiin. Kuvat eivät jätä katsojille juurikaan tulkinnanvaraa. Katso kuvat tästä!