Jessica Alba ja Cash Warren: Salahäät!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken seksikkäin odottava äiti, Hollywood-tähti Jessica Alba, on mennyt naimisiin. Alba ja hänen miehensä Cash Warren avioituivat kaikessa hiljaisuudessa maanantaina.

Tähden tiedottaja Brad Cafarelli vahvisti tiedon avioliitosta People-lehdelle. Seremonia järjestettiin Beverly Hillsin oikeustalolla valkoisten kukkien loisteessa. Jessiba Alba oli pukeutunut pitkään siniseen pukuun ja hänen hiuksensa olivat poninhännällä. Cash Warren oli puolestaan valkoisessa paidassa ja ruskeissa housuissa.

Seremonia järjestettiin maanantaina aamupäivällä noin 11.30 maissa. Pariskunta anoi ensin avioliittolupaa, ja 40 minuutin odottelun jälkeen paperityöt olivat ohi ja henkilökunta vihki tuoreen avioparin. Häissä ei alustavien tietojen mukaan ollut lainkaan varsinaisia häävieraita. Pariskunta kihlautui joulukuussa.