Kristian Meurman julkaisee toisen levynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-tähti Kristian Meurmanin toinen soololevy Läpi yön julkaistaan 18. kesäkuuta. Teropekka Virtasen tuottama levy koostuu uusista kotimaisista sävellyksistä sekä ajattomista klassikoista. Mukana ovat esimerkiksi Hectorin Koko hela maailma ja Lasse Mårtensonin Myrskyluodon Maija.

– Levyn materiaali on omannäköistäni. Pääpaino on uudessa materiaalissa, mutta on ollut hienoa tulkita myös tuttuja klassikoita. Mukana on myös kaksi omaa sävellystäni, Eurovision Suomen finaalista tuttu Jos en sua saa sekä perheväkivaltaa käsittelevä Kaikki on niin jees. Myös sanoituksiani kuullaan yhteensä neljässä kappaleessa, Kristian kertoo.

Albumin sovitustyö on Kristianin, kosketinsoitintaiteilja Tapio Niemelän, basisti Imre Szabón sekä Teropekka Virtasen käsialaa. Levyllä soittavat sovitustiimin lisäksi Meurmanin keikkabändiin kuuluva rumpali Pekka Parkkinen ja kitaristi Jaakko Kinnari.

Idols-finalistina Suomen kansalle tutuksi tulleella Kristian Meurmanilla on jo vuosien kokemus musiikin parista. 28-vuotias Kristian on soittanut ja laulanut lähes koko ikänsä eri bändikokoonpanoissa. Kesäkuussa 2007 julkaistu Kristian Meurmanin ensimmäinen soololevy Ensiaskeleet on myynyt lähes 30.000 kappaletta.