Laura Vandervoortilla Hollywoodin paras peppu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaissyntyinen näyttelijä-malli Laura Vandervoort on tällä hetkellä yksi kuumimpia Hollywoodin nuoria tähtiä. Jääkiekkolegenda Fred Sangerin 23-vuotias lapsenlapsi nähdään nyt keikistelemässä bikineissä rantatunnelmissa.

Hollywoodin parhaimpiin naisvartaloihin rankattu tähti on ehtinyt urallaan jo näytellä esimerkiksi elokuvissa Mom’s Got A Date With A Vampire ja The Lookout sekä televisiosarjoissa C.S.I., Instant Star, Smallville ja The Dresden Files. Lisäksi hän oli mukana MTV-kanavan The Hills -realitysarjassa.

Seuraavaksi Laura Vandervoort tähdittää Pinnan alla -elokuvan jatko-osaa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2010. Katso Laura Vandervoortin upeat bikinikuvat tästä! Viime viikolta peräisin olevia kuvia löytyy puolestaan tästä ja tähden virallisia kuvia hänen verkkosivustoltaan.