Anna Abreu selätti Ari Koivusen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Idols-kilpailun viimeisimmän tuotantokauden kärkikaksikko Ari Koivunen ja Anna Abreu ovat käyneet kulissien takana tiukkaa kisaa levymyynnin saralla. Nyt tilanne on kääntynyt Abreun voitoksi, kun molempia levyjä on myyty noin 75.000 kappaletta.

Koivunen komeili viime kesänä Fuel For The Fire -levyllään Suomen albumilistan kärjessä peräti 12 viikko putkeen. Levy myikin hyvin, mutta kesäaikaan listaykköseksi nousemiseen tarvitaan yleensä huomattavasti vähemmän levymyyntiä kuin esimerkiksi talviaikaan.

Anna Abreu ja hänen esikoislevynsä eivät juhlineet yhtä upealla listamenestyksellä, mutta levy vietti Top40-listalla peräti 36 viikkoa ja on myy edelleen tasaisen varmasti. Anna Abreu onkin nyt myynyt esikoistaan enemmän kuin Ari Koivunen. Eri kasvaa päivä päivältä, sillä Annan albumi käy edelleen kaupaksi, toisin kuin Koivusen.

Viime viikolla uutisoitiin, kuinka Ari Koivunen totesi Suosikki-lehden haastattelussa, ettei Anna Abreun musiikki kuulu hänen suosikkeihinsa.

– Anna kama on sellaista, jota en kuuntele. Samasta syystä kuin en kuuntele hiphopia: tietän jo kuulematta, että se on pa**aa, kun en siitä mitään ymmärrä, Hevi-Ari totesi.