Sinkkuelämää-elokuva ruuhkautti lipunmyynnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sex and the City – Sinkkuelämää -elokuva saa Suomessa ensi-iltansa 6. kesäkuuta. Elokuvalippujen ennakkomyynti lähti keskiviikkona kuumana käyntiin, kun Sinkkuelämää-fanit ryntäsivät ostamaan lippuja.

Ensimmäisten tuntien aikana lippuja ostettiin peräti 3.000 kappaletta. Lippujen kysyntä oli niin kovaa, että Finnkinon lipunmyynti ruuhkautui pahasti ensimmäisten tuntien aikana. Yhteensä lippuja ostettiin Suomessa ensimmäisen vuorokauden aikana yli 5.000 kappaletta.

Elokuvan pääosissa nähdään kaikki televisiosarjasta päätähdet Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon ja Kristin Davis. Myös moni sarjasta tuttu miesnäyttelijä nähdään elokuvassa, kuten esimerkiksi Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler ja Jason Lewis. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut Sinkkuelämää-sarjan kehittäjä ja vastaava tuottaja Michael Patrick King.