Backstreet Boys -yhtyeen perustajalle pitkä vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Manageri Lou Pearlman, joka tunnetaan muiden muassa Backstreet Boys ja ’N Sync -menestysyhtyeiden perustajana, on tuomittu todella pitkäksi aikaa kiven sisään.Hän sai nimittäin petoksesta peräti 25 vuoden vankeustuomion.

Tuomio on erittäin pitkä, mutta suuri on myös kavallettu rahasumma. Lou Pearlmanin kerrotaan netonneen rikoksillaan noin 200 miljoonaa euroa yhteensä 250 eri ihmiseltä ja yritykseltä. Huijattujen joukossa on myös pankkeja sekä Pearlmanin omia ystäviä ja perheenjäseniä.

Manageri suostutteli uhrinsa sijoittamaan varoja kahteen yhtiöön, joita ei todellisuudessa ollut edes olemassa. Hän myönsi syyllisyytensä oikeudenkäynnissä. Tuomari G. Kendall Sharp antoi Pearlmanille pienen takaportin, sillä hän lupasi vähentää tuomiosta yhden kuukauden jokaista uhreille palautettua puolta miljoonaa dollaria vastaaan.