Indiana Jones ja kadonnut kamera – yksityiskuvat hukassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Cannesin elokuvafestivaaleilla juhlittiin uuden Indiana Jones -elokuvan ensi-iltaa. Elokuvan päätähti Harrison Ford on valkokankaalla varsinainen sankari ja monitoimimies, mutta tosielämässä hänellekin sattuu yhtä ja toista.

Ensi-illan jälkeen Ford ja elokuvan muu tiimi ovat viettäneet Cannesissa pitkiä työpäiviä elokuvaa markkinoiden, ja tapahtumien tiimellyksessä Fordin henkilökohtainen digikamera on kadonnut. Tähden avustajien mukaan Ford on ilmeisesti jättänyt kameran epähuomiossa jonnekin.

Kameraa ei ole löydetty massiivisista etsinnöistä huolimatta, ja Harrison Ford on menetyksestä kauhuissaan. Hollywood-tähdellä on varmasti rahaa hankkia uusi kamera tilalle, mutta ilmeisesti kameran muistikortti sisälsi hänen yksityisiä lomakuviaan. Kuvien kohtalosta ei ole vielä mitään tietoa.