Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker palkitsee leffoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuelämää-televisiosarjan ja -elokuvan tähtenä nähtävä Sarah Jessica Parker on nimitetty palkinnonjakajaksi MTV Movie Awards -gaalaan. Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 1. kesäkuuta.

Parkerin kanssa pystejä ojentavat myös muiden muassa Steve Carell, Jack Black, Lindsay Lohan, Seth Rogen, Megan Fox, Mark Wahlberg, Brendan Frasier ja James Franco. Tavanomaista kevyemmällä otteella alaa lähestyvässä tapahtumassa palkitaan muiden muassa valkokankaan paras suudelma ja paras tappelu.

Illan juontajana toimii komediatähti-ohjaaja-käsikirjoittaja Mike Myers. Suurimmat ennakkosuosikit ovat Suomessakin varsin hyvin menestyneet Juno ja Superbad -elokuvat. Molemmilla on neljä ehdokkuutta. Palkinnot jaetaan yleisöäänestyksen perusteella.