Nokia N78 sisältää FM-radiolähettimen ja Staran videot

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nokian uusi multimediatietokone N78 (ei kuvassa) sisältää nyt myös lähettävän FM-radion, eli puhelin on pieni radioasema. Todellisuudessa lähettimen teho on kuitenkin niin pieni, että sitä voi vastaanottaa vain puhelimen välittömässä läheisyydessä.

Radiolähetin on ollut saatavissa jo vuosia lisälaitteina esimerkiksi iPod-laitteisiin, ja lähettimien käyttö tuli Suomessa lailliseksi vasta vajaa kaksi vuotta sitten. Ominaisuus mahdollistaa puhelimen toistaman musiikin kuuntelemisen missä tahansa FM-radiossa esimerkiksi autoradion tai kotistereoiden kautta.

Staran videot kännykkään

FM-radion lisäksi N78 sisältää Nokia Video Center -ohjelmiston, jonka kautta voi tilata ja katsella myös Staran videoita. Viihdelehti Stara on sovelluksen ensimmäinen ja edelleen ainoa suomalainen sisällöntuottaja. Muita tarjoajia ovat muiden muassa YouTube, Reuters ja Sony Pictures sekä useiden maiden televisioyhtiöt.

Video Center löytyy nyt myös N95 ja N82 -laitteista ja jatkossa myös muista uusista Nseries-laitteista. Lisätietoja ja ohjeet Staran videoiden tilaamiseen löytyy tästä!