Häkkisen naisystävän rajut nakukuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen ex-formulakuljettaja Mika Häkkisen tuore naisystävä Marketa Kromotova on toiminut aiemmin tanssijattarena Euroopan suurimmassa bordellissa, Kölnin Pashassa. Nyt hänen esityksistään on vuotanut verkkoon rajuja nakukuvia.

Saksalaisen Bild-lehden julkaisemissa kuvissa Marketa Kromotova nähdään rohkeassa seksishow’ssa vain postimerkin kokoisiin stringeihin sonnustautuneena. Hän ”touhailee” bordellin lavalla yhtä vähäpukeisten miehen ja naisen kanssa. Yhdessä kuvassa lavalla on jopa kymmenkunta vähäpukeista stripparia.

Klubin johtaja Armin Lobscheid on korostanut, ettei Margarita-taiteilijanimellä vuosina 2002 – 2006 Paschassa esiintynyt Marketa Kromotova toiminut koskaan ilotyttönä bordellissa. Maineikas klubi on perustettu vuonna 1974, ja se on yksi Kölnin tunnetuimmista klubeista. Bordellitoiminta on Saksassa laillista liiketoimintaa.

Katso kuvat tästä tai vaihtoehtoisesti tästä!