Uusi Stara-aikakauslehti ilmestyi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkkojulkaisuna parhaiten tunnetun viihdelehti Staran lehtiversio on jälleen ilmestynyt. Eilen ilmestyneen numeron kantea koristaa Hollywoodin nuoriin ykkösnimiin lukeutuva Heroes-tähti Hayden Panettiere, jonka Stara tapasi äskettäin Los Angelesissa.

Hayden Panettieren lisäksi haastattelussa ovat muiden muassa 24-sarjan Kiefer Sutherland, Pako-sarjan Wentworth Miller ja poptähti Jenni Vartiainen. Kevään numerossa on mukana luonnollisesti myös kuumat festivaalivinkit sekä tietenkin levy-, elokuva- ja peliarvostelut.

Uudistuneessa Starassa on nyt mukana aikaisempaa enemmän trendejä, yöelämää ja matkailua. Matkailuraporteissa tutustutaan muiden muassa Bangkokiin, Milanoon ja Bulgariaan. Viimeksi mainitusta mukana on myös Turisti-bilematkan matkaraportti kuvineen.

Stara-aikakauslehden levikki on 25.000 kappaletta ja lukijamäärä yli 80.000. Staran lehti ja verkkosivusto tavoittavat kuukausittain yhteensä yli 400.000 lukijaa. Lehden voi tilata kotiin liittymällä S-iltaravintoloiden FunCard-kanta-asiakkaaksi. Liittymisohjeet löytyvät tästä!