Kaljuuntuva Naomi Campbell vankilaan? Katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Naomi Campbellia vastaan on nostettu syytteet huhtikuussa sattuneesta lentokone-episodista. Campbell menetti lennolla hermonsa kuultuaan koneessa yhden laukuistaan olevan kadoksissa. Lentohenkilökunnan ja poliisin kimppuun hyökännyt malli jouduttiin laittamaan tilanteessa jopa rautoihin.

Nyt Campbell on saanut raivokohtauksensa ansiosta syytteet kuudesta eri rikkeestä. Mallia syytetään muun muassa poliisin pahoinpitelystä sekä uhkaavasta käytöksestä lentohenkilökuntaa kohtaan. Pahimmillaan malli voi saada tuomioksi jopa kuusi kuukautta vankeutta, The Sun -lehti kertoo.

Temperamenttisesta luonteestaan kuuluisa Campbell on aikaisemminkin joutunut lain kanssa ongelmiin. Viime vuonna malli tuomittiin yhdyskuntapalveluun lievästä pahoinpitelystä. Tuolloin Campbell oli menettänyt hermonsa kadonneiden farkkujen vuoksi ja heittänyt puhelimella avustajaansa päähän.

38-vuotias entinen supermalli kuvattiin pari päivää sitten poistumassa Heathrown lentokentän poliisiasemalta, jossa neito oli kuulemassa syytteitään. Kyseiset kuvat aiheuttivat myös syytteiden ulkopuolista kohua, sillä kuvista näkee selvästi, että malli on hiljalleen tulossa kaljuksi.

Mallin ystävä on paljastanut, että neito alkoi menettää suuressa määrin hiuksiaan jo 15 vuotta sitten. Nyt tuoreimmista mallista otetuista kuvista voi nähdä selvästi, kuinka naisen hiusraja on alkanut vetäytyä ja päälaki kaljuuntua. Kaljuuntuminen on seurausta Campbellin jatkuvista hiuslisäkkeiden käytöstä, jotka rasittavat omaa hiusta, The Sun -lehti kertoo.

Tuoreita kuvia Campbellista voi käydä katsomassa tästä!