Seksikäs Mila Kunis käväisi tankilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa lähinnä 70’s Show -televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijätär Mila Kunis on nähty jo pariinkin otteeseen poseeraamassa näyttävissä kuvissa lehtien palstoilla ja Boot Camp -elokuvassa myös alastomanana.

Nyt kaunotar nähdään hieman arkisemmissa puuhissa, sillä ahkerasti autoileva supertähti käy itse tankkaamassa autonsa. Mila Kunis kuvattiin ”tankilla” Los Angelesissa, kun hän oli ottamassa menovettä Mercedes-Benz -urheiluautoonsa. Arkiseen Jim Morrison -paitaan sonnustautunut neitokainen oli ensin hieman näreissään kuvaajan räpsimisestä, mutta otti lopulta homman huumorilla. Katso kuvat tästä!

Ukrainassa syntynyt Mila Kunis on nähty 70’s Show -sarjan lisäksi pääasiassa pienen budjetin elokuvissa. Hän tähdittää pian myös suomalaiseen Max Payne -peliin pohjautuvaa elokuvaa, jota kuvataan parhaillaan. Milan lisäksi elokuvassa nähdään muiden muassa Mark Wahlberg ja Ludacris. Elokuva saa ensi-iltansa 17. lokakuuta 2008.