Denise Richards nakuili, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bond-tyttönäkin aiemmin esiintynyt Hollywood-kaunotar Denise Richards on nakuillut televisio-ohjelmassa esitellessään ruiskurusketusta. Videollä hänet nähdään alastomana ottamassa itselleen hieman tummempaa väriä.

Äskettäin Denise Richards paljasti käyttävänsä kuppausta kipeän selkänsä hoitamiseen. Hän kertoi asiasta, koska kuppauksen aiheuttamat mustelmat saivat ihmiset epäilemään jo pahoinpitelyä. Rusketusvideon kuvausajankohdasta ei ole tietoa. Katso video tästä! Hieman vanhempia bikinikuvia Richardista löytyy tästä.

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi miehestään pari vuotta sitten, ja sen jälkeen hänet on nähty muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Hän sai vuonna 1999 Bond-esiintymisestään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.