Lordin elokuvalle kultaa, voita palkintopaketti!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tomi Putaansuun, eli Mr. Lordin, alkuperäisidealle perustuvaa elokuvaa Dark Floors – The Lordi Motion Picture on myyty kauppoihin jo yli 25.000 kappaletta. Elokuva julkaistaan tänään keskiviikkona vuokra-elokuvana ja kauppojen hyllyille DVD ilmestyy perjantaina 13. päivä kesäkuuta.

Dark Floors on sairaalaan sijoittuva tarina isästä ja hänen pienestä tyttärestään, jotka joutuvat taistelemaan pimeyden pahoja voimia vastaan. Englanninkielisen elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle.

Pete Riskin ohjaaman ja Solar Filmsin tuottaman Dark Floorsin levitysoikeudet on myyty myös Pohjois-Amerikkaan. Oikeudet osti Ghost House Underground, joka levittää laadukkaita kauhuelokuvia Lionsgaten kautta. Pohjois-Amerikan oikeuksien myynti on harvinaista herkkua suomalaisille elokuville ja Nordisk Film International Sales on myynyt Dark Floorsin levitysoikeudet Pohjois-Amerikan lisäksi jo kymmeniin maihin.

Elokuvan DVD:n lisämateriaaleissa on muiden muassa digitaalisten tehosteiden esittelyä, näyttelijähaastatteluja, kurkistuksia kulissien taakse sekä helmikuisen maailmanensi-illan tapahtumat Oulussa.

Staran kilpailussa voit voittaa hienon Dark Floors -palkintopaketin. Osallistu tästä!