Hulk Hoganin vaimo haluaa miehensä vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun showpainija Hulk Hoganin elämässä sattuu ja tapahtuu. Auto-onnettomuuksien lisäksi perheen sisäisiä välejä kiristää nyt myös oikeuskiista, jossa vaimo Linda Hogan vaatii miestään vankilaan.

Asumuserossa tällä hetkellä asuva pariskunta riitelee Las Vegasissa sijaitsevasta 4,2 miljoonan dollarin asunnosta, jonka osuuttaan Hulk, oikealta nimeltään Terry Bollea, ei ole vaimon mukaan maksanut. Vaimo vaatii miestään tilille myös oikeuden päätöksen noudattamatta jättämisestä.

Tuomioistuin on jo aiemmin määrännyt showpainijan maksamaan osuutenta, joten Lindan mukaan Hulk Hogan tulee vangita siihen saakka kunnes hän on maksanut osuutensa asunnosta. Hän on lisäksi pyytänyt, että mies voitaisiin lukita samaan vankilaan, jossa pariskunnan poika Nick suorittaa liikenteen vaarantamisesta saamaansa tuomiota.

Kiistaa käydään The Palms Hotel & Span asunnosta, jonka avajaisista nähdään muiden muassa Linda Hoganin haastattelu Staran videopodcastissa. Katso video tästä!