StaraVideo 58 – Tea Hiilloste (osa 1/2)

StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran videopodcastissa tavataan Jane-yhtyeestä tutuksi tullut ja sittemmin listojen ykkössijat Tytöt tykkää -hitillään valloittanut Tea Hiilloste. Televisiojuontajana ja laulajana nykyisin toimiva Tea kertoo keikkaluulumisistaan sekä siviilielämästään, eli kiireinen neitokainen on saanut viimein myös koulunsa käytyä ja valmistunut terveydenhoitajaksi. Tulossa on myös uutta Tea-musiikkia.

Tämä on ensimmäinen jakso kaksiosaisesta haastattelusta.

Katso videopodcast tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata Staran podcastit automaattisesti tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Videopodcast-tarjontamme löytyy myös YouTube -sivustolta.