Paula Koivuniemi herkistyi Provinssirockissa, katso video!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmeniä tanssilavoja, kiertueita ja festivaaleja kolunnut Paula Koivuniemi esiintyi sunnuntaina Provinssirockin päätöspäivässä. Veteraanitähden esiintyminen sai huiman suosion, kun monituhatpäinen yleisö lauloi tuttuja hittejä kuorossa.

Nykyisin iskelmän sijaan pelkästään rock-keikkoja tekevän Paulan tunnelmat olivat korkealla ja hän liikuttuikin nuoren yleisön osoittamasta varauksettomasta suosiosta.

– Olin niin onnellinen, kun sain olla siellä yleisön edessä. Olin todella liikuttunut. Kaikkien 40 vuoden jälkeen liikutuin omasta biisistäni, mutta se mitä näin siellä edessä ja miten kuulin kaikkien laulavan, niin siinä ei voi tehdä muuta kuin liikuttua, Paula Koivuniemi kertoi keikan jälkeen Staran haastattelussa.

– Nyt lähden kotiin ja minulla on kaksi vapaapäivää. Sitten voin sulatella hiukan tätä keikkaa. Yleisö oli niin mahtava ja koko tämä jälkitilanne ja tämä kaikki.

Paula Koivuniemi suuntaa syksyllä studioon työstämään uutta albumiaan. Levyn on määrä löytyä kauppojen hyllyiltä ensi vuoden alussa. Haastattelu julkaistaan tänään kokonaisuudessaan Staran videona, joka on ladattavissa myös mobiilisti Nokian tuoreimpiin Nseries-puhelimiin. Katso video tästä!