Denise Richards stripparitolpalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Denise Richards on tullut tutuksi muiden muassa Bond-tytön roolistaan, mutta nykyisin hän tekee omaa It’s Complicated -televisio-ohjelmaansa.

Äskettäin uutisoimme, kuinka Denise nakuili ohjelmassaan, ja nyt hän on leikkinyt ystäviensä kanssa stripparia. E! -televisiokanavalle tehtävässä realitysarjassa on seurattu Denisen ja hänen lastensa Samin ja Lolan elämää kuluvan vuoden toukokuusta saakka. Ohjelma on julkkisjuontaja Ryan Seacrestin toinen oma tuotanto.

Katso video tästä!

Näyttelijä Charlie Sheenin entisenä vaimonakin tutuksi tullut 37-vuotias Denise erosi miehestään pari vuotta sitten, ja sen jälkeen hänet on nähty muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa. Hän sai vuonna 1999 Bond-esiintymisestään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon.

Video poistettu.