Lordi julkaisee syksyllä uuden albumin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisuvoittaja Lordi julkaisee uuden, vielä nimeämättömän studioalbuminsa 22. lokakuuta 2008. Yhtyeen neljäs studioalbumi julkaistaan myös kansainvälisesti samalla viikolla. Levy on edeltäjiensä tavoin melodista hard rockia.

Lordin edellistä studioalbumia, The Arockalypse, on myyty kansainvälisesti jo 350.000 kappaletta. Levy on julkaistu noin 30 maassa, mukaanlukien USA ja Japani. Sitä on myyty Suomen triplaplatinamyynnin lisäksi kultalevyyn oikeuttava määrä Saksassa ja Ruotsissa. Kappale Hard Rock Hallelujah on myös myynyt kultasingleen oikeuttavan määrän levyjä Saksassa.

Lordin ennakkoluuloton euroviisuesiintyminen toi yhtyeelle kisojen kaikkien aikojen suurimman pistesaaliin ja raskaimman yleisön sekä siivitti yhtyeen massiivista promootio- ja konserttikiertuetta vuosien 2006 ja 2007 aikana. Hirviöbändi Lordi uusiutuu myös ulkonäöllisesti uuden levynsä myötä. Hirviöiden ulkonäkö ja asut tulevat muuttumaan entisestä, kuten aikaisemmillakin levyillä on ollut tapana.

– Varmaa on tässä vaiheessa se, että levy tulee sisältämään edeltäjiäänsä enemmän kauhutematiikkaa,” toteaa yhtyeen solisti ja keulakuva Mr. Lordi, Tomi Putaansuu.