Discotähteä ei päästetä Yhdysvaltoihin – kiertue peruuntui

Viihdeuutiset · Stara.fi

1980-luvulla hyvin menestyneen Culture Club -yhtyeen keulahahmo Boy George tekee nykyisin lähinnä konemusiikkia ja dj-keikkoja. Discotähden suunnitelmissaan on myös kiertue Yhdysvalloissa, mutta viranomaiset eivät ole myötäneet hänelle viisumia.

Brittitähti Boy George, oikealta nimeltään George Alan O’Dowd, oli suuntaamassa rapakon taakse 24 keikan kiertueelle, jonka oli määrä alkaa 11. heinäkuuta Las Vegasin House of Bluesista. Turnee joudutaan nyt kuitenkin peruumaan kokonaan, kun viisumia ei myönnetty lakiepäselvyyksien takia, tähden julkaisemassa lehdistötiedotteessa kerrotaan.

Viisumin eväämisen syyksi kerrotaan Lontoossa meneillään oleva oikeudenkäynti, jonka on määrä jatkua vasta kiertueen jälkeen marraskuussa. Norjalainen 28-vuotias mies syyttää Boy Georgea vapaudenriistosta, joka tapahtui viime vuoden huhtikuussa. Discotähti on parhaillaan vapaalla takuita vastaan. Lisätietoja tapauksesta tästä ja tästä.