Lindsay Lohan esitteli sporttista vartaloaan, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huumeiden ja alkoholin kanssa taannoin vaikeuksissa ollut Lindsay Lohan näyttää päässeen taas jaloilleen, kun hän sai pitkän tauon jälkeen myös uuden elokuvaroolin leffassa Labour Pains. Elokuvassa Lindsay näyttelee nuorta naista, joka esittää olevansa raskaana, ettei saisi pitkuja työpaikaltaan.

Tuotantoyhtiö ei ollut ensin saada rattijuopumuksestakin syytetylle Lohanille vaadittavia vakuutuksia, mutta onnistui siinä lopulta. Muussa tapauksessa Lindsay olisi voinut sanot hyvästit näyttelijänuralleen. Parhaillaan kuvattavan elokuvan tiimellyksessä Lindsay Lohan on nyt esitellyt myös urheilijavartaloaan.

Poppari-näyttelijä on nykyisin jälleen huippukunnossa, joten ehkä juuri siksi hän esittelikin litteää vatsaansa paparazzeille moneen otteeseen. Katso kuvat tästä!