Negativen Jonne: Yleisöltä löysät housuun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye Negative kiertää kesällä ahkerasti Suomea ja vauhdikkaan bändin keikoilla sattuu monenlaista. Esimerkiksi juhannuskeikalla laulaja Jonne sylkäisi vahingossa päin valokuvaajaa sillä seurauksella, että itse Timo T.A. Mikkonen tuomitsi tapauksen lausunnossaan.

Toki keikoilla sattuu paljon muutakin kuin Timo T.A. Mikkosta järkyttäviä tapahtumia. Stara tapasi Provinssirockissa Jonne Aaronin, joka kertoi esimerkiksi keikkamiksaajansa saavan halutessaan eturivin katsojilta niin sanotusti löysät housuun käyttäen äänentoistolaitteistosta oikeita taajuuksia.

– Sitten on se taajuus, kun tulee löysät. Meidän miksaaja osaa sen. Se on Venäjän puna-armeijan vanha kersantti ja se tietää taajuudet mitä vääntää. En ole lavalla kokenut, mutta kyllä sen näkee ensimmäisen rivin kasvoista, kun Meelis vääntää sieltä taajuuksia, Jonne kertoi Staran haastattelussa.

– Me ollaan sovittu aina että viimeistään siinä ja siinä biisissä väännetään taajuudet kohdalleen, niin yleisö on meidän. Se on rock’n’roll. Verta, hikeä ja eritteitä.

Katso Jonnen haastattelu videona tästä!