Jennifer Lopez lomaili bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on saapunut lomailemaan Eurooppaan äskettäin syntyneiden kaksostensa ja poptähtimiehensä Marc Anthonyn kanssa. Perhe on nyt bongattu viettämässä aurinkoista lomapäiväänsä Teneriffalla, Kanariansaarilla.

Kuvien perusteella J.Lo on saanut pudotettua jonkin verran painoaan synnytyksen jälkeen, mutta kuuluisaan latinovarteen on vielä matkaa. Toisaalta Jennifer Lopez ei ole vielä edes vahvistanut koska hän aikoo tehdä paluun musiikkimarkkinoille. Katso kuvat tästä!

Kanariansaaret vaikuttavat olevan muutenkin tällä hetkellä superjulkkisten suosiossa, sillä naapurisaarella Gran Canarialla lomailee parhaillaan myös näytelijä Orlando Bloom supermalli-tyttöystävänsä Miranda Kerrin kanssa. Pariskunta vilautteli intiimejä ruumiinosiaan paparazzeille äskettäin. Kuvat löytyvät tästä!