Staran viihdearkistossa ilmaiseksi jo 9.000 artikkelia!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin verkossa julkaistava viihdelehti Stara on julkaissut vuodesta 2003 lähtien jo yli 9.000 viihdealan artikkelia. Suomen suurin viihdealan juttuarkisto on edelleen kaikkien vapaasti käytettävissä.

Kaikki artikkelit ovat lukijoiden vapaasti selattavissa ja vanhoihin artikkeleihin pääsee helpoiten käsiksi sivuston vasemmassa laidassa olevan ”Hae Starasta” -hakutoiminnon avulla. Viihdelehti Staran 9.000:s artikkeli oli lauantaina iltapäivällä julkaistu viihdeuutinen ”Lindsay Lohanilla on salasisko!” Artikkelin mukaan näyttelijä-poptähti Lohanilla on 13-vuotias siskopuoli, jonka olemassaolon hän on saanut tietää vasta nyt.

Staran verkkosivustolla vierailee parhaimmillaan jopa 110.000 eri kävijää viikossa ja 350.000 kuukaudessa. Stara on myös suosittu viihdealan aikakauslehti, jolla on tällä hetkellä jo 22.000 tilaajaa ja 25.000 kappaleen levikki. Lisäksi Staran videomateriaali tuli äskettäin ensimmäisenä suomalaisena mediana mukaan matkapuhelimien Nokia Video Center -sovellukseen.