Bon Jovi järjestää massiivisen ilmaiskonsertin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin juuri konsertoinut rockyhtye Bon Jovi tarjoilee pian hittikavalkadinsa newyorkilaisille maksutta. Yhtye on nimittäin ilmoittanut järjestävänsä Ison Omenan Keskuspuistossa ilmaiskonsertin 12. heinäkuuta.

Ilmaiskonsertti on eräänlainen alkusoitto yhtyeen 15. heinäkuuta nähtävään vierailuun All Star -baseball-pelissä Yankee-stadionilla. Samalla se on myös osa parhaillaan meneillään olevaa Lost Hightway -kiertuetta ja yhtyeen 25-vuotisjuhlaturneeta.

Pari viikkoa sitten Helsingin Olympiastadionilla Bon Jovi esiintyi noin 44.000 katsojalle kaksituntisella hittikavalkadillaan. Innokkaimmat fanit saapuivat paikalle jo edellisenä iltana ja he yöpyivät Olympiastadionin edustalla. Edellisen kerran yhtye vieraili Suomessa kahdeksan vuotta sitten.