DMX yritti ostaa huumeita poliisilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti DMX on joutunut jälleen vaikeuksiin huumeongelmansa takia. Hänet pidätettiin viikon sisällä jo toisen kerran, kun artisti yritti ostaa huumausaineita siviiliasuiselta poliisilta.

Ensimmäisen kerran DMX, oikealta nimeltään Earl Simmons, pidätettiin maanantaina ajokortitta-ajosta. Hänet päästettiin odottamaan oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla takuita vastaan. Hän jäi uudelleen kiinni jo perjantaina, vain neljä päivää edellisen pidätyksen jälkeen.

Hiphop-tähti yritti ostaa poliisilta 45 dollarin edestä kokaiinia ja marijuanaa, mutta saikin pian huomata joutuneensa peiteoperaation kohteeksi. Nyt DMX on pidätettynä miamilaisella poliisiasemalla, eikä häntä ilmeisesti päästetä ihan heti vapaaksi edes takuita vastaan. Kuluvan vuoden aikana DMX on syyllistynyt jo lukuisiin rikkeisiin ja rikoksiiin.

Viime syksynä DMX oli matkalla konsertoimaan Suomeen, kun hänet pidätettiin kesken matkan. Konsertit jouduttiin perumaan ja koko euroopankiertuetta joututtiin siirtämään.