Madonnan tiedottaja löi pisteen huhumyllylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Madonnan mahdollisesta avioerosta on huhuttu jo useiden vuosien ajan, ja kuluneen viikon aikana avioerosta on saatu lukuisilta tahoilta ”varmoja tietoja”. Joidenkin lähteiden mukaan jopa pariskunnan omaisuus olisi jo jaettu eroavan parin kesken.

Nyt Madonnan tiedottaja Liz Rosenburg on kuitenkin lyönyt pisteen valtoimenaan vellovalle huhumyllylle. Hänen mukaansa Madonna ja Guy Ritchie eivät ole eroamassa eikä Madonnalla ole väitettyä suhdetta miljonäärin kanssa. Supertähti ja miljonääri sekä heidän lapsensa on kuvattu yhdessä vain koska heillä on sama manageri ja he ovat ystäviä, The Insider uutisoi.

Faktaa on kuitenkin vähintään se, että Madonna ja Ritchie asuvat parhaillaan erillään, sillä Madde pitää majaansa tällä hetkellä New Yorkissa ja Guy Ritchie Lontoossa. Tällä hetkellä Guy on kuitenkin käymässä New Yorkissa. Madonna on viime päivinä esiintynyt usein julkisuudessa ilman sormustaan. Totuus pariskunnan suhteen tilanteesta on siis edelleen epäselvä.