Lindsayn salasisko haluaa laulajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara uutisoi viime viikolla, että poptähti-näyttelijä Lindsay Lohanilla on 13-vuotias salasisko, jonka olemassaolosta hän sai tietää vasta nyt. Ashley Kaufmann -niminen sisko haluaa nyt laulajaksi siskopuolensa vanavedessä.

Itsekin vasta vuosi sitten lapsestaan tietää saanut Michael Lohan ei ole vieläkään varma Ashleyn isyydestään ja hän onkin teettänyt isyystestin, jonka tuloksia odotetaan parin viikon sisällä. Lohanin perheessä myös Lindsayn pikkusisko Ali on tehnyt jo debyyttinsä näyttelijänä ja laulajana, ja salasiskon äidin mukaan suvun perheen laulunlahja kulkeekin geeneissä.

– Sisko on osoittanut, että perheen laulajanlahjat eivät tule äidin, vaan Michaelin puolelta, Kristi Kaufman kertoi The Mirror -lehden mukaan.

Lapsensa lahjoihin lujasti uskova äiti on jo esitellyt tytärtään levy-yhtiöille tavoitteenaan saada Ashleylle levytyssopimus. Michael ja Dina Lohanilla on neljä yhteistä lasta: 22-vuotias Lindsay, 20-vuotias Michael Jr, 14-vuotias Ali ja 12-vuotias Cody. Pikkusisko Ali tekee tänä vuonna debyyttinsä elokuvanäyttelijänä.